Obavijesti

Ljetni ispitni rok

 
Family guy -me
Ljetni ispitni rok
napisao/la Višnja Rajić - Friday, 12 June 2020, 09:41
 

Dragi kolegice i kolege!

Uspješno privodimo kraju ovaj izninmno zahtjevan semsetar!

S obzirom na pandemiju COVID-19 Hrvatski zavod za javno zdravstvo je u srijedu, 20. svibnja 2020. godine dao  preporuke za nastavak održavanja aktivnosti sveučilišne nastave.

U Preporukama se uzima u obzir činjenica da studenti s obzirom na dob imaju uglavnom odgovarajuće navike i vještine vezane uz rad na računalu i nove tehnologije, te se za sve aktivnosti za koje je to primjereno te kod kojih provedba na daljinu ne remeti nastavni proces preporuča da se i nadalje provode na daljinu.

Isključivo za kolegije čiju je provjeru ishoda učenja optimalno provesti u direktnom obliku nastave, moguće je organizirati provjere ishoda učenja u prostorijama Fakulteta, sukladno preporukama HZJZ, Sveučilišta u Zagrebu i Učiteljskog fakulteta (u privitku ove poruke).

Za obrane završnih i diplomskih radova vrijedi ista preporuka.

Nastavnici su dužni za bilo koju vrstu provjere ishoda učenja koja se održava na daljinu  nekoliko dana ranije organizirati probni ispit koji je tehnički implementiran na isti način kao i stvarni ispit kako bi se studenti upoznali s drugačijim načinom održavanja ispita.

Vaša obveza je prijaviti ispit u ISVU sustav i provjeriti funkcionalnost sustava, kako biste mogli bez poteškoća pristupiti polaganju ispita.

Ako polažete ispit iz kolegija koji ste slušali prije ovog semestra ili ste student koji već duže studira OBAVEZNO SE JAVITE NASTAVNIKU putem emaila kako biste provjerili u kojem obliku se odvija provjera ishoda učenja i ispit.

Želim vam svima puno sreće na ispitnim rokovima!

doc. dr. sc. Višnja Rajić

prodekanica za nastavu i studente