Obavijesti

Početak nastave u akad.god. 2020./2021.

 
Slika prof.dr.sc. Mario Dumančić
Početak nastave u akad.god. 2020./2021.
napisao/la prof.dr.sc. Mario Dumančić - Thursday, 1 October 2020, 11:15
 

Dragi studenti i studentice Učiteljskog fakulteta! 

Čestitam svima na uspješnom nastavku studija!

Ova akademska godina biti će po mnogočemu specifična. Pokušali smo u najvećoj mjeri osigurati Vaš boravak na Fakultetu i u školama i vrtićima vježbaonicama, poštujući istovremeno mjere HZJZ za sprječavanje širenja COVID-19 virusa.

Molim vas da ako ste visokorizična osoba ili živite u obiteljskom kućanstvu s visokorizičnom osobom, sukladno Preporukama Fakulteta, pošaljete liječničku potvrdu na dekanat@ufzg.hr, ako to već niste učinili! Ova skupina studenata sudjelovat će u nastavi u online obliku.

Odlukom dekana kontaktna nastava se skraćuje i dio obveza iz svih kolegija odradit ćete putem online nastave! Od ove godine sva nastava u online obliku odvijat će se putem Merlina. Dio nastave koju izvode nastavnici koji su visokorizična skupina odvijat će se petkom u online obliku na Merlinu.

Sustavu Merlin možete pristupiti sa svojim AAI korisničkim podacima koje već koristite i za akademsku godinu 2020/2021 dostupan je na sljedećoj poveznici:

https://moodle.srce.hr/2020-2021/

Organizacija nastave razlikuje se na odsjecima s obzirom na prostorne i tehničke uvjete. Ove godine studenti na Odsjeku u Petrinji i Čakovcu neće imati većih izmjena u realizaciji nastavnog procesa, a sve informacije o nastavi moći ćete pronaći u rasporedu koji će biti objavljen do kraja tjedna na mrežnim stranicama Fakulteta.

Studenti u Zagrebu dijele se na svakoj godini u dvije skupine (A i B). Skupine će se formirati sutra kada završe upisi u više godine. Raspored u Zagrebu dijeli se na tjedan A i tjedan B. U navedenom tjednu na predavanja i seminare dolaze samo studenti koji se nalaze u odgovarajućoj skupini. U tjednu kada nemate predavanja i seminare na Fakultetu, zadaci će vas čekati na Merlinu.

Napominjem: vježbe se odvijaju svaki tjedan za sve studente neovisno o tjednu (A i B)!

Dana 1. i 2. listopada nastava se odvija isključivo u online obliku i prema dogovoru s nastavnicima.

listopada je Međunarodni dan učitelja - nenastavni dan.
Kontaktna nastava počinje za sve studente u utorak 6. 10. 2020.!

Želim nam svima puno sreće i zdravlja (mrvu fleksibilnosti i strpljenja) u ovoj akademskoj godini!

Lijep pozdrav

 

doc. dr. sc. Višnja Rajić