Obavijesti

Nastava ak. godina 2020./2021.

 
Family guy -me
Nastava ak. godina 2020./2021.
napisao/la Višnja Rajić - Monday, 4 January 2021, 17:12
 

Drage studentice, dragi studenti Učiteljskog fakulteta!

Nadam se da ste na sigurnom i da ste zdravi, a pogotovo naši studenti s Odsjeka u Petrinji.

Iako Petrinja, Sisak, Glina, Zaprešić i Zagreb osjećaju potres već danima iskreno se nadam da ste u ovim teškim vremenima dobro!

Znam da ste uplašeni i da život proteklih dana nije bio jednostavan. Znam da je dio vas bio u pogibeljnoj situaciji, da dio vas nije u svojim domovima i da ste zabrinuti za sigurnost svojih obitelji, svojih kolega i svoju sigurnost!

Isto tako, znam da je velik dio vas učinio sve što može kako bi pomogao u ovoj situaciji. Naši izvanredni studenti u predškolskim ustanovama brinu o zdravlju i sigurnosti djece! U organizaciji studentskog zbora nesebično donosite pomoć i potrepštine, nudite svoje ruke i svoje vrijeme kako bi se olakšala situacija u kojoj su se našle vaše kolegice i kolege!

Zahvaljujem vam na vašem angažmanu, odgovornosti i velikodušnosti!

Kao što znate uskoro nastavljamo s nastavom na daljinu u akademskoj godini 2020./2021.

Ovim putem želim vam reći da su svi vaši profesori duboko svjesni situacije u kojoj se nalazite!  Nastavu na daljinu ćemo prema akademskom kalendaru nastaviti 7. 01. 2021.

Molim Vas da svojim profesorima javite putem kolega ili na bilo koji mogući način ako imate poteškoće s internetskom vezom i pristupom nastavi. Ako budete imali poteškoće predavanjima i materijalima na Merlinu molim vas da mi javite, kako bismo pokušali osigurati podršku.

Kolokviji, seminari i obveze na Fakultetu su bitni, ali vaše zdravlje i dobrobit naš su prioritet!

S obzirom na izvanrednu situaciju, u veljači i u lipnju ponudit će se dodatni ispitni rokovi! Ukoliko trebate dodatnu podršku s učenjem ili trebate s nekim razgovarati možete se javiti u Savjetovalište za studente!

Pazite na sebe, ostanite zdravi i nadam se da ćemo idući semestar organizirati u sigurnijim i sretnijim okolnostima.

 

Lijep pozdrav!

 

doc. dr. sc. Višnja Rajić

prodekanica za nastavu i studente