Obavijesti

Poziv - jednodnevni trening na kojem ćete saznati više o društvenim inovacijama!

 
Slika prof.dr.sc. Mario Dumančić
Poziv - jednodnevni trening na kojem ćete saznati više o društvenim inovacijama!
napisao/la prof.dr.sc. Mario Dumančić - Tuesday, 18 February 2020, 15:34
 

Dragi studenti,

pozivamo vas na jednodnevni trening na kojem ćete saznati više o društvenim inovacijama, a sve što naučite moći ćete primijeniti u radu s djecom u dobi od 6 do 16 godina!

Trening će se održati u prostorijama Učiteljskog fakulteta u četvrtak, 5. ožujka 2020. godine. Predviđeno trajanje radionice je od 10:00 – 18:00 (s pauzama).

Trening se provodi u sklopu projekta „DOIT | Entrepreneurial skills for young social innovators in an open digital world“, u partnerstvu s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu. Projekt je financiran iz fonda Horizon 2020. Više o projektu možete pronaći na web stranici: www.doit-europe.net. Trening je namijenjen zainteresiranim studentima viših godina studija i profesorima, a za sudjelovanje se dodjeljuje certifikat. Sudjelovati može najviše 20 sudionika.

Prijava na radionicu mora sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, godinu studija i smjer te e-mail. Prijava se šalje prof. Editi Rogulj na e-mail: edita.rogulj@ufzg.hr najkasnije do 26. veljače 2020. godine.

Veselimo se zajedničkom radu!

mr. sc. Roberto Vdović, voditelj projekta