Obavijesti

Važno!!

 
Slika prof.dr.sc. Mario Dumančić
Važno!!
napisao/la prof.dr.sc. Mario Dumančić - Sunday, 15 March 2020, 20:16
 

Poštovane kolegice i kolege,
od danas započinje nastava na sustavu 2CO2. Ovo je novo za sve nas, ali istovremeno i izazov na kojega možemo odgovoriti zajednički, studenti i profesori. Profesori će u sljedećim danima za vas postavljati nastavne sadržaje, kreirati aktivnosti poput zadaća i foruma, provoditi kolokvije i druge aktivnosti. 
Sve aktivnosti su vremenski ograničene i za svaku dobivate bodove koji vam ovisno o kolegiju mogu utjecati na završnu ocjenu. Kao administrator sustava, molim vas da se pridržavate sljedećih uputa:

1. Provjerite u osobnom profilu je li adresa na koju želite dobivati elektroničku poštu ispravna (dobro je biti informiran o aktivnostima sustava) ukoliko nije ispravite ju.
2. Prijavite se u Studentsku službu kojoj pripadate jer kroz nju ćete dobivati obavijesti referade (prijava u sustav omogućuje vam dobivanje elektroničke poruke sustava).
3. Prijavite se u Studentski zbor kako biste i od njih dobivali obavijesti na vrijeme.
4. Prijavite se samo u one kolegije koje slušate ovaj semestar (nema smisla dobivati obavijesti profesora kolegija koje ne slušaš)
5. Nemojte cijelo vrijeme biti prijavljeni na sustav jer i mi imamo ograničavajuće resurse. Provjerite što je novo u kolegiju, skinite materijale i odradite offline sve što možete. Budite van sustava kad ga ne trebate i drugi će vam biti zahvalni.
6. Ako se sustav uspori, to znači da nas je previše. Molim vas da se u tom slučaju malo strpite.
7. 2CO2 sustav super radi s Google Crome i Firefox internet preglednikom

Vjerujem da zajedničkim naporima možemo biti drugačiji, raditi drugačije i biti uspješni u tome.
2CO2 ekipa je uvijek uz vas i pomoći će vam u svim poteškoćam. Tehničke poteškoće su moguće i otklanja ih informatička služba s timom 2CO2.