Obavijesti

Nastava u siječnju 2023.

 
Slika Višnja Rajić
Nastava u siječnju 2023.
napisao/la Višnja Rajić - Friday, 6 January 2023, 08:31
 

Drage studentice i studenti,

Budući da se iduća tri tjedna nastava na Učiteljskome fakultetu u  Zagrebu odvija online, a s obzirom na potrebu  nastave na daljinu za velike grupe, nabavljene su licence za ZOOM aplikaciju. Isključivo oni nastavni oblici koje nije moguće kvalieteno provesti online, poput kolokvija i predrokova odvijat će se kontaktno u prostorima UFZG (Savska cesta 77).

Nastavnici će tijekom siječnja pozive i poveznice na predavanja i seminare  dijeliti putem Merlina u svojim e-kolegijima kako bi realizirali nastavne aktivnosti.

U slučaju potrebe za slanjem informacija žurno ili ako bude potrebe za komunikacijom izvan Merlina, nastavnicima su dostavljene sve prikupljene adrese pojedinih studentskih godina i/ili seminarskih grupa kako bi se komunikacija odvijala neometano.

Zahvaljujem svima još jednom na velikom angažmanu i trudu da nastavni proces ide neometano i u optimalnom obliku s obzirom na trenutne izazove. 

Želim Vam da uspješno privedete semestar do kraja, uz potvrdu da će se sva nastava od idućeg semestra organizirati kontaktno kao i ispitni rokovi odvijati kontaktno u školama i dvoranama koje smo osigurali za nastavni proces.

S poštovanjem

izv. prof. dr. sc. Višnja Rajić

prodekanica za nastavu i studente