Obavijesti

VAŽNO: zimski ispitni rok ZAGREB

 
Slika Višnja Rajić
VAŽNO: zimski ispitni rok ZAGREB
napisao/la Višnja Rajić - Friday, 10 February 2023, 12:10
 

Poštovani i dragi kolegice i kolege,

zbog radova obnove na zgradi Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Savska cesta 77, ispitni rokovi tijekom veljače 2023. godine održavat će se u kineziološkoj dvorani Učiteljskog fakulteta te prostorima OŠ Cvjetno i samostanske crkve Hercegovačke franjevačke provincije u Zagrebu.

U privitku dostavljam popis svih ispitnih termina i njihove lokacije. Preostali ispiti provodit će se u online obliku.

O svim izmjenama vezanim za održavanje ispitnih rokova profesori studente pojedinih kolegija obavještavaju putem e-kolegija platforme Merlin.

Za komunikaciju sa studentima koristie se  e-kolegije platforme Merlin, 2CO2 te predstavnike studijskih godina i studentskog zbora.

S obzirom na to da nam slijedi period intezivne suradnje sa školama i ustanovama u kojima ćemo izvoditi nastavu tijekom iduće akademske godine, molim Vas imajte razumijevanja tijekom rada u novonastalim uvjetima. Osnovne škole su ustanove u kojima borave maloljetna djeca čija nam je sigurnost na prvom mjestu, a boravak u školama i prihvatljivi oblici ponašanja reguliraju se Pravilnicima o Kućnom redu pojedine ustanove.

Profesionalan i korektan suradnički odnos mora biti osnovno obilježje rada naših profesora i studenata, a svi trebamo biti svjesni da svojim ponašanjem prema prostoru te interakciji sa zaposlenicima škola i njihovih učenika predstavljamo vrijednosti Fakulteta.

Zahvaljujem vam što ćete tijekom idućih 18 mjeseci uložiti dodatan napor i nadam se vašem razumijevanju i strpljenju tijekom u pohađanja nastavnog procesa!

Naš prvi izazov predstavlja organizacija i provedba ispitnih rokova, stoga vam želim puno uspjeha tijekom predstojećeg zimskog ispitnog roka!

 

prodekanica za nastavu istudente

izv. prof. dr. sc. Višnja Rajić