Obavijesti

Poziv studentima na događaj koji organizira studentska udruga Erasmus Student Network Zagreb – ESN (u pozivnom pismu ispod):

 
Slika Luka Brajković
Poziv studentima na događaj koji organizira studentska udruga Erasmus Student Network Zagreb – ESN (u pozivnom pismu ispod):
napisao/la Luka Brajković - Monday, 15 April 2024, 14:02
 

"Moje ime je Jelena Bistrović, koordinatorica sam social inclusion tima ESN-a Zagreb. Ne znam jeste li upoznati s radom naše udruge, no mi smo Erasmus Student Network Zagreb, studentska udruga koja organizira događanja za strane studente koji su ovdje u Zagrebu na razmjeni. Naša udruga je podijeljena u timove i jedan od njih je social inclusion tim koji se kako ime kaže trudi organizirati događanja koja promoviraju društvenu inkluziju.

Pišem Vam vezano za naš sljedeći događaj:
Ne znam jeste li već čuli za koncept eventa Human Library, no radi se o tome da se okupi 5-10 ljudi koji su kao human books i tako onda sudionici na eventu mogu ići od jednog do drugog i "posuditi" ih na 15-20 minuta kako bi čuli o njihovom životu i iskustvima. Tako smo mi, pošto smo social inclusion tim, odlučili okupiti pojedince iz različitih marginalnih skupina kako bi bili "human books" I pričali stranim studentima o svojem životnom iskustvu.

Event bi se službeno zvao Hear the unheard te bi bio 18.04. u parku Ribnjak u 17.30h.

Bila bi veoma neformalna atmosfera, donijeli bi i nešto hrane i pića tako da bude još opuštenije.

P.S. pošto je događaj za strane studente, pričalo bi se na engleskom (ukoliko netko nije siguran u svoj engleski, naši volonteri mogu uskakati)."

 

Studenti koji su zainteresirani mogu se javiti kolegici Jeleni Bistrović, Social Inclusion Coordinator, na

socialinclusion@esnzagreb.hr
+385 99 197 5801